I pretend that you're someone you're not,

Mobilinlägg..
Konstig dag med mycket tankar och händelser. Efter knappt tre timmars sömn tvingade jag mig ändå upp till skolan. Det gick okej, trött ofokuserad tjej lyckades ändå prestera vad hon behövde. På idrotten var vi i simhallen, rätt skönt faktiskt.
Efter skolan har jag hunnit träffa två redigt fina pinglor! Först Madde som bjöd på mat och sen Elin som bjöd på fika oså välbehövligt tjejsnack;)
Nu måste jag tvinga mig till sömns.
Laaater'


södra cupen

ännu en cup avklarad. jävligt kul men arg på att det gick kasst!
ännu ett missat slutspel jäkla skit.
så idag sitter vi på läktarn istället. fotbollshelg asså,
och lite handboll på det imorgon kanske.

fräsch!

laaater'



allting kommer lösas och bli bättre igen?
















nu har jag tagit tag i och lägga in en del av mina två första veckor i datorn meeen bilderna är ju snea och går inte göra något åt, så man får helt enkelt vrida på huvet om man vill se..
det är lite nyår, lite bakishäng, en snygg bror som jag spenderat tid med de senaste dagarna, pizzabak och fler middagar hos fridar innan hon drog till London fuskisen, då fick jag en fiiin bild jag kunde kolla på när jag saknade henne för mycket. airhockey och tjejmiddag hos madde niiice, sen en del fia med knuff hos älskade mormor. fridaa kärade ner sig i persbrandt, hon och jag har även tränat och spenderat en del tid ihop för mys osånt. en fotbollscup avklarad och har två till inplanerade inom kort, det leker! en söt rödtott bara för han är cool. skolan har börjat och jag har varit sjuk.. sen me my self and i och min nya hårfärg som typ gått ur men tror de flesta sett den ändå.
kan låta som en bra första tid och visst har stunder varit bra och det är väl de jag lever för, men faktiskt är jag ganska så nere på botten och mår piss vilket egentligen kanske inte angår alla men för er stackars läsare som går in här kan ju få veta att det blir såhär för att inte mycket är bra just nu.
lovet blev för kort och skolan är faktiskt ganska oläglig just nu, försöker hitta mig själv fast det går inte så bra.
ajja nog om det.
MIN FINASTE VÄN HADE MED SIG EN SUPERFIN TSHIRT TILL MIG FRÅN LONDON, DET GJORDE MIN DAG! ASGLAD. PUSS ÄLSKLING!
dags för hockey och brors berömda korvstroganoff!

laater'


never mind i find someone like you

spenderade ett dygn med Fridaa, vi va i simhallen o sen kolla massa hockey, jävlar vad bra sverige-juniorerna är!
jävlar vad trött jag va igår men vi tog en långpromenad och en underbar pratstund.
på kvällen blev det käk och mys med madde också välbehövligt.
idag ska jag spendera tid med mina brudar, får se vad vi hittar på.
ikväll ska jag sova tidigt och t a g g a.
dags för en dusch!



laaater'


Hanna

namnsdag idag, uuuh!
kom på mig själv hur trög jag va, va inte så svårt att ändra redigerare..
om nåra timmar ska jag till simhallen med Fridaa och bränna lite fett och bada bubbelpool skulle vara skönt. ikväll blire hockey och ännu mer hockey, hoppas vi kan hålla oss vakna!
längtar tills på söndag, fast är ändå nervös.. då ska vi lira LM niiiice!



laaater'

drack en liten drink men vi hoppade dessert,

Blev myyys hos Fridar! hon lärde mig hur man blogga från mobilen därifrån föregående inlägg. och oteknisk som jag är fattar jag inte hur man får det som det ska på datorn nu. men vi har iaf gjort hemgjord pizza, sååågott! oså blev det kladdkaka till efterrätt, mätt? mhmmmm. nu har jag sett sista delen av kronjuvelerna, feeting bra! imorgon var tanken att jag och Fridaa skulle åkt till motala och kollat cup igen men vi ångra oss, kostar 80 kr att gå in, rena rånet för en fotbollscup!? får se va vi hittar på för mys istället, säkert massa hockey! hej sportfånar. ska fixa bilder oså på min data soooon! laaater'

Hej

Bre


today is better than tomorrow, if tomorrow never comes

satt uppe inatt och kolla på sverigejuniorerna och dom är sjukt bra. men nu äre sådär i mitt huvud, önskar jag hade fått sova längre.
idag sen ska jag kila upp till mormor och sen ska jag våldgästa Fridar hade jag tänkt.

iår är året då jag ska fylla 18 och bli myndig.
jag ska ha mitt sista sommarlov.
och jordens undergång ska ske.
även fast man inte riktigt tror på det där med jordens undergång kan jag inte låta bli och tänka på det. tänk om det skulle hända, sprängs man i luften då? eller blir man dränkt i vatten.
inget utav det hoppas jag.
denna sommar ska iaf rocka och jag ska va utomlands och 18 jag blir 18, vet inte om det är en lika märkvärdig siffra som alla pratar om, men jag hoppas det! körkort ska iaf inte bli fel. om jag lyckas ta det alltså..
2012 ska bli ett bra år, ett bättre år än alla andra!

laaater'

you left faster than you came

fin dag med en fin kåmpis. lunch på salladsbaren, och en runda på stan.
nu väntar jag på mammas kycklingpaj, sen blire lite hockey innan jag drar på träning och sen kan det bli ännu mer hockey, om jag inte somnar asså.
önskar att internet kunde funka på min dator där jag har alla bilder, det är jobbigt att dra sladdar och skit. ne nu ska jag hjälpa mamma.

you came, you were wonderful, you left

later'

lätt to forgätt

skolan börjar om en vecka. jullovet går alldeles för fort.
det känns som om allt och ingenting har hänt. hade ju varit nice att komma iväg någonstans men det får väl bli en annan gång, avis på Fridar som drar till london sådär när skolan börjar och mamma och pappa som drar till spanien utan mig.. men jag ska väl överleva.
idag ska jag iaf träffa Jessy vilket va allt för länge sen. får väl se vad vi hittar på!


laaater'

2012

Helllo!
hade tänkt att skriva igår, men så blev det inte för då var det dödag först i ödeshög och sen hemma i soffan.
Jag tycker mitt nyår blev LYCKAT! Först mys och fix hemma hos Fridaa med Fridar och Clara innan vi drog vidare på mysmiddag och sen blev det fest! Det blev dans, champange, sång, och mycket annat. och det bästa var att mina bästa tjejer var där!
Vi kom hem vid 6 på morgonen, yeah. Tack alla fina som gjorde mitt nyår wonderful!

På nyårsdagen var det bara upp klockan 10 för att sedan gå och städa, det var blött och fötterna och jävligt trötta tjejer så nåra av oss drog hem och la oss igen. yess igår va verkligen en ligga och göra ingenting dag sov i soffan och pizza hade ju varit gott men bättre blev det då världensbästamammaochpappa hade gjort potatisgratäng och kött när jag kom hem.

2011 har inte varit det bästa året i mitt liv, speciellt inte den här sista tiden. Visst har jag haft mycket skratt och underbara stunder men sista tiden blev det mest tårar och ont i hjärtat och skiiit. Men familj och mina tjejer har vart där och det tackar jag för♥
Men detta leder till att 2012 bara kan bli ett bättre år förhoppningsvis! Dags att leva i nuet och göra saker jag mår bra av. Hoppas även på ett bra fotbollsår och vi har 3 cuper redan i januari.

i eftermiddag tror jag det blir o kolla fotboll i motala med pappsen! Dax för dusch och käk!




lite nyår, eftersom jag själv är dålig på att ta bilder så fick jag sno dessa. kanske nått jag borde bli bättre på i år!
laaaaater'

RSS 2.0