X

Vilken seg jävla dag fast ändå bra.
På lördag ska min fina bror dansa bal. Jag är avis, jag vill också dansa bal. Ge mig en partner! Prinsessa för en dag, en dröm i livet.
Vi har redan börjat snacka resor och massa innan studenten, om ett år smäller det. Sjukt. Och det bästa av allt är att allt sker med mina bästa vänner och så sjukt bra personer.
Laater'


Here comes my hero

3 poängare caaaatching!
Kollar nu på Big brother som jag fastnat för totalt i år.. Idioter som gör bort sig enligt vissa och det är väl inte så att jag får någon förebild men det är faktiskt kul att se hur mycket människor kan göra bort sig. Jag ogillar Amandus, tycker han är falsk. Annica tyckte jag om men börjar undra vad hon egentligen gjort och tycker hon blivit annorlunda så Hanna som också är en speciell tjej kan jag väl tycka få ta hem pengarna. Nu vet ni.
Laater'


Happiness

Så jäkla glad tjej, har fått flera glädjerus idag av olika anledningar. Bara en trepoängare ikväll som saknas så var den här dagen absolut så bra den kunde bli. Taggar!
Laater'


För jag tappade bort dig säg vart är du nånstans?

Dö skola dö. Snart så är det slut, så otrooooooligt skönt! Min helg har vart bra men kaos måste jag säga. Har precis tränat, blir så lycklig.
Ville egentligen bara säga att det är 10 dagar till sommarlov, 5 veckor till Spanien och om typ 7,5 veckor är jag 18! Smiling.
Laater'


Life is short

Känns som det krävs mycket för att min dag ska bli förstörd idag. Inte ens ett svullet öga och spanskaprov får mig på dåliga tankar. Körlektionen gick fint och uppkörningen är bokad! Sick asså.
Grillfest ikväll jao.
Laater'


Now and then i think of when we were together

Två veckor kvar i skolan. Nu jävlar kör vi! Vädret är helt underbart också. Helgen bjuder på festligheter och match, jag tänker inte klaga! Nu ska jag tagga körlektion och grillfest imorgon med lite sömn.
Laater'


Best friends

Jag har hittat rätt. Bästa vännerna på jorden. Jag tycker om er precis som ni är och känner mig hel när jag är med er. Vi skrattar, gråter och gör det mesta tillsammans. Ni har sett alla sidor av mig och ändå står ni kvar. Det är sjukt att jag hitta 2 så bra personer precis samtidigt. Nu har vi känt varandra i snart 2 år och ändå så vet vi typ allt om varandra och det känns som vi har hela livet framför oss. Jag älskar er, ni är guld värda! Så sjukligt bra. Stor jävla kyss! <3


Imorgon är en annan dag

Jobbbbb idag med, cash is king äre väl bara o säga!
Sen får jag iaf umgås med de finaste vännerna i världen. Vi får se vad kvällen har att bjuda på.
Gud vad jag tjatar om sommarlov, men nu är det faktiskt bara 20 dagar kvar, sinnes!
Laater'


blue blue sky

uppe med tuppen på min lediga fredag. fick hoppa in och jobba hos pappa och svara i telefon, men alla andra verkar vara lediga för det är ingen som ringer..
senaste tiden har varit tuff i skolan och det är en del kvar. men jag börjar faktiskt se slutet på det hela. SÅ JÄVLA SKÖNT! 3 veckor är ju ingenting, eller?
min vad sviker mig, vill nästan säga att det är värt det efter måndagens köttarmatch med vinst. men vet inte, vill bara att det ska gå över. vila kan ju vara bland det värsta som finns.
igår var jag på huliganmatch i gammalkil, det va typ lika sjukt som det låter.

Sverige är ute ur hockey vm och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. de har ju inte direkt varit bra så något guld var de ju ändå inte värda. men, det finns väl lag som vinner guld efter skitmatcher så jag vet inte.

så nu vet ni.

laater'

You had me with Hello

Typ fredag på en onsdag, så jävla skönt! Långledig. Dock 2 jobbdagar men det är fan bättre än skolan.
Mamma drar till Spanien,fusk! Jag vill ha sommarlov nu! Och körkort längtar jag inte heller lite till..
Men hejdå då
Laater'


Så nära fast ändå så långt bort


Sårad

Lever i en mardröm. Faller isär. Ger snart upp sen finns jag inte mer.


Release

Vilken befrielse, mardrömsuppgiften är i princip klar! Svenska nationella är slut och det känns att det börjar närma sig slutet på detta läsår. Ynka 37 dagar kvar.
Det känns att det börjar närma sig 18 och körkort också, alla lektioner och halkan bokat. Kaaaaatchiing. Kyss på det.
Grattis till världens bästa mamma idag med!
Laater'


Sömnlösa nätter

Senaste dagarna har vart en blandning mellan glädje, ilska, besvikelse, lycka allt har varit crazy helt enkelt och vissa saker är bättre än andra!
Valborg levererade men idag suger! Fy tusan vad arg och less jag är på plugg, sooooooommarlov nu snälla.
Skiter dock i plugget lite senare med en fotbollskväll, me like!
Laater'


RSS 2.0